>Igår var det klämdag och jag skulle egentligen vara ledig. Men jobbet gnagde i drömmarna så jag åkte till kontret och jobbade några timmar. Eftermiddagen spenderade jag på Moderna Muséet med Cia, med efterföljande sen lunch. Den mil jag skjutit fram till fredagen sprangs alltså inte. Jag ägnade mig åt annat.

Idag blir det en Kläm-in-allt-på-en-gång-dag! Jag har precis sprungit en mil på 52:52. Frågade om maken ville följa med men han avböjde (ville äta frukost). På något sätt måste jag ha inspirerat honom för jag mötte honom vid Karlbergskanalen iförd joggingbyxor och löpardojjor i motsatt riktning för en stund sedan när jag var nästan hemma. Med kliv likt en skenande älg kutade han emot mig. Kanske var det bara en promenad och han fick tokryck när han såg mig komma kutande fokuserad på Lenny Kravitz? Tänk den som hade såna långa, smäckra löparben… Nu väntar dusch och frukost. Sen bär det av till gymmet för att träffa Lilla Duktig och träna Core och BodyJam.

Eftermiddagen bjuder på Meze-kok i mitt kök tillsammans med svägerskan Mia-kopia och Disco-Amina. Hela kylen och min köksbänk är fylld av härliga råvaror som ska bli smakrika rätter, guckor och blandningar. Dessa ska med våra familjer avnjutas i Rålambshovsparken. En riktigt härlig Gör-allt-på-en-gån-dag. Med kläm i.