>…själv är jag fastskruvad i Stockholm i helgen.

Stort lycka till alla ni som springer milen, halvmaran och Maran på Åland i helgen. Jag håller tummarna för Nix och Masse för att deras ihärdiga träning ska visa resultat.

Vidare önskar jag att Tone får revansch och kör halvmaran på 1:45:00.

Duracell-Karin spränger, förlåt springer, milen i vindens hastighet – no doubt.
Alla ni andra som jag känner och som ska springa – jag håller på er!

Mest pepp skickar jag till min löpelev Sussie som ska springa milen på 55 minuter. Hennes förra personbästa är 66 minuter. Jag vet att hon kan, det ska mycket till för att hon inte ska greja det. Fina backintervaller, ett jävlar anamma och grym mental träning ska banne mig sätta fart på Åland. Till och med den utlovade stormen kommer mojna när hon skriker sig över mållinjen! Alla ni som ser Sussie, ge henne pepp, klapp på axeln, lycka-till-kramar och hjälp henne nå sitt mål. Jag hjälper till från fastlandet. (jag tycker i ofs att pb på 65 minuter också är en bragd… men säg inget till henne om det ännu.)
Hon ser ut så här:

>Storm på Åland...