Idag har det varit en 14-timmars arbetsdag efter att ha vaknat 2 timmar innan klockan ringde. Stressnivån på topp och jag har försökt att lugnt och metodiskt beta av sak efter sak som måste vara klar inför ett stort möte här på jobbet i morgon. 

Blickar mot nästa pass istället. Fokuserar på lugn och harmoni. Foto: Hans Berggren

Blickar mot nästa pass istället. Fokuserar på lugn och harmoni. Foto: Hans Berggren

Hela dagen har jag suktat ut och tittat mot Ursvik som lysts upp av sol från en klarblå himmel. Hela tiden med tanken, sen när jag kommer hem så springer jag. Men att lämna kontoret helt slutkörd och tvinga in ett pass fungerar inte just i dag. Idag prioriterar jag att vila när jag kommer hem och samla ihop gott om sömn inför morgondagen istället. Jag tror inte på att pressa in ett pass på en redan stressad kropp. SuperWoman har även förmågan att vara smart – en bra styrka idag. Tänk på det nästa gång du stressar upp dig över ett missat pass – vilan är en del av träningen, och ett pass för mycket kan skada mer än det ger.