Jag var på ett träningsevenemang med KariTraa och UrbanTraining i söndags. Med i goodiebagen fanns denna:

En liten goding! Foto: privat

En liten goding! Foto: privat

Jag skulle nog inte själv köpt den i affären för jag gillar inte läsk och söta drycker. Igår efter IF Linnéaträningen var jag snustorr i halsen och tog fram Kombucha hallon/citron. Den var supergod! Helt i min smak. Inte söt utan snarare syrlig och ändå med kolsyrad känsla.

Vad är Kombucha?

Kombucha är en jäsningsprocess av sötat avsvalnat te till en syrlig (och vinägeraktig?) dryck. Den innehåller massor av antioxidanter, vitaminer och nyttiga bakterier. Dessutom är det RAW food – det vill säga att den har inte tillverkats genom upphettning till mer än 42-45 grader.

Helt klart en god kall alkoholfri drink till sommaren! För den kommer väl snart? Värmen alltså.