Det fina vädret till trots har jag hållt mig inomhus idag. Närmare bestämt i KTH-hallen där en stor drös bloggare och hangarounds var på Blogger Bootcamp, anordnat av Träningsevent. Bakom bolaget ligger två drivna, sköna hälso- och trendprofiler (Uppochhoppa-Sofia och Mela), som båda på sitt sätt bidrar till att min vardag blir insiktsfull och fylld med redskap för livets  överraskningar.

 

Mela fixar det sista med fotografen innan start av heldagseventet. foto: privat

Mela fixar det sista med fotografen innan start av heldagseventet. foto: privat

Tjejerna tog inte stor plats idag utan gav alla sköna ledare, instruktörer och föreläsare gott om utrymme. De hade fixat ett toppenevent, fin utställning och till bredden fyllda goodiebags med prylar/mat som jag gärna sätter i mitt skafferi.

Smidigaste bruden i salen

…var inte jag. Jag var stel och såg ut som ett kylskåp i mitt rörelsemönster efter gårdagens 3-timmarsspinning och lång middag med gott vin därefter. Ja, hjortytterfilén var inte så pjåkig den heller. Hur man nu blir stel av den? Kanske var avsaknaden av skönhetssömn som gjorde kroppen lite stel.

Rivstaratde med Crossfit. Ord och inga visor. Bara kör. Teamade upp med en Lisa och vi var jämnstarka, vilket ger så himla mycket mer! Vi körde tills flätan dröp av svett. Kort paus och vidare till…

BOXNING!

Åsa Sandell - shit vilken kvinna. Foto: privat

Åsa Sandell – shit vilken kvinna. Foto: privat

På riktigt vis med riktig boxare – Åsa Sandell. Fick nöjet att köra med Anna som var med på träningsdagen, hitflygen från Finland. Hon var den vackra sushileveransen under mitt lopp i Esbo. Som tack fick hon smocka till mig.

Sjukt mör i armarna förflyttande jag mig till Barre Moves där jag fick en stav/stång att hålla i. Det var tur för jag skulle köra

Balett!

 

Jag och min stöttepelare. Tack gode gud för den, så att jag kunde hålla balansen. Foto: privat

Jag och min stöttepelare. Tack gode gud för den, så att jag kunde hålla balansen. Foto: privat

Ja, ni hör ju själva. Asfaltsballerinan försökte sig på ”doppa tå”, plisé, röra benen i cirklande rörelser. Det gick inte direkt att gömma sig bland de övriga deltagarna och jag stack ut när jag kollad i spegeln. Stel, ovig och aldrig lika djup i posen som någon annan.

Knäckt!

 

Skämdes lite över mitt kylskåp till kropp och slängde mig efter passet på bänken hos Dr Felhender. Han är världsmästare i knäckeri. Han fick knäcka till nacken som var stel efter headbangande igår på spinningpasset (försökte få extrapoäng till laget). Sedan tog han 3 ställen på ryggen. Knack-knäck-brak. Höften fick en liten omgång och fötterna åkte på däng. Bara att lyda Dr David när han sedan bad mig att gränsla bänken. Han låter väldigt snäll, men det låter väldigt högt om kroppen när han får sätta sina händer i olika vinklar och vända utochin på sin patient. BRAK – och ryggen satt där den skulle.

Efter behandlingen blev jag lite rörligare och gick och satte mig på föreläsning. Lyssnade på Gott-by-Malin och fick smaka god RAW-food kaka.

Knäcka nötter med starka rumpan och öva Ligga-sked

Glatt ovetande om den närkontakt som väntade på Tauff... Foto: privat

Glatt ovetande om den närkontakt som väntade på Tauff… Foto: privat

Slängde mig i armarna på Mikaela på mitt sista pass för dagen. Vi körde Tauff, ett kampsportsinspirerat pass med mycket närkontakt och kramandes. Vi övade på ”Locka kobran” eller hette det ”Fånga kobran/döda kobran/strypa kobran”?? Hursomhelst höll vi varandra i varsina skruvstäd. Fångade ben, stod tätt, svettades och gjorde squats till skinkorna brann! När vi fått tillräckligt med kärlek var det dags för mig att promenera hemåt med den stora goodie bagen (vilket kan klassas som ett träningspass i sig).

ojojoj vad med prylar i goodiebagen. Foto: privat

ojojoj vad med prylar i goodiebagen. Foto: privat

Bästa behållningen

Att få träna en drös roliga pass som jag vanligtvis inte kör, valde bort allt löprelaterat. Superkul att träffa bloggvänner och få hälsa på bloggläsare/följare. Blir lite generad, men mycket glad när folk ger sig tillkänna och tackar för motivation och inspiration. Då vet jag att jag gör rätt och blir taggad att fortsätta!

Note toself: Välj rätt trosor när du ska ligga och göra sjukt många situps på golvet så du inte får ett stort brännmärke vid svanskotan. Att jag aldrig lär mig…