Yoga_girl på Instagram. Foto: privat

Yoga_girl på Instagram. Foto: privat

Jag följer Yoga Girl på Instagram. Hon har fantastiskt fina bilder, och är yogavig som en piprensare. Jag vet inte om det är för att jag tycker bilderna är fina, eller för att jag är superimponerad över hennes vighet, men jag stannar upp och tittar till i flödet. Ofta skriver hon långa texter som jag inte orkar läsa, men idag fastnade jag för henns lektioner i livet. Dessa var:

  1. You get what you need, not what you want.
  2. The universe will never give you anything you can’t handle.
  3. Allow yourself to be vulnerable. Risk getting your heart broken. It’s worth it.
  4. The earth is part of us, as much as we are a part of it. Caring for nature means caring for ourselves.
  5. Move past your fears. They are here for you to learn. Let go, and only love remains.

Tänkvärt.