Löparveckan på Playitas 16–23 april 2018

Spring i värmen med mig och Rune Larsson 16-23 april!

Gänget på väg upp för en sanddyn. Foto: privat

Lite längre, lite lugnare, lite roligare. Det är mantrat när vi kör populära Löparveckan på Playitas. Allt fler springer ultra, alltså längre än maraton. Men, hur ska man egentligen träna inför ett ultralopp? Och hur ser ultralöparens mentala träning ut? Häng med på en löparvecka med ultrafokus till Playitas Resort tillsammans med de två starka löparprofilerna Rune Larsson och Maria Thomsen.

Oavsett om du är en rutinerad ultralöpare eller aldrig tidigare har sprungit ultralångt, är du varmt välkommen till Löparveckan på Playitas. Huvudledare för veckan är en av svensk ultralöpnings absolut största profiler – Rune ”Ultra” Larsson. Runes sidekick är ingen mindre än Maria Thomsen, även kallad ”MarathonMia”. Tillsammans bildar de en stark duo för Löparveckan.

Löparveckan utspelas på Fuerteventura – Kanarieöarnas näst största ö som bjuder på underbara stränder och ett dramatiskt vulkanlandskap. Klimatet är soligt och torrt, men hettan är aldrig plågsam och det blåser alltid uppfriskande vindar, vilket borgar för fantastiska löparupplevelser. Vi bor på Playitas, ett av Europas största sporthotell.

Spring i värmen med mig och Rune Larsson 16-23 april!

Rune Larsson i täten. Foto: privat

Läs mer och anmäl dig här.