Det är dags för bolagets årliga kick off. Närmare 800 kollegor möts upp på ett stort konferenshotell där vi får lära oss nya saker, bli bättre på att marknadsföra och sälja våra produkter och nätverka. 

Spansk sand i löparskorna 

I år är vi på den Spanska kusten, närmare bestämt i Punta Umbria, någon timmes bilfärd från Sevilla. Dagarna är långa, med rätt lite fritid. Vi startar 08:30 och sitter på rumpan till 19:30. Då har vi 30 minuter att fräscha upp oss innan middagen som serveras 20:00.

På schemat står frivillig ”Fitness / Running club at the beach”. Jag ansvarar för löpdelen och Marknadsdirektören för träning med egen kroppsstyrka.

Spansk sand i löparskorna 

I morse var vi 7 st (av närmare 800) som sprang in i soluppgången. Det hänger lite regn i luften inåt land men vädret var löparbra och fräscht med 11 grader vid 7-tiden. På vägen plockade vi upp en och annan löpande kollega som var ute och sprang själva. Totalt var vi väl ett 20-tal som tog tillfället i akt att röra på oss innan en stillasittande dag.

Sanden på stranden var hårt packad och skön att springa på. Imorgon tänker jag vakna tidigare och springa 30 minuter innan jag hämtar upp de tappra som vill springa 5 km i grupp.

Ett rätt lågt deltagarantal eller hur? Att inte fler tänker på sin hälsa vid sådana långa, stillasittande sessioner.