Blev närmare milen igår morse med Mattias och Jonas. Foto: privat

Blev närmare milen igår morse med Mattias och Jonas. Foto: privat

Nu har konferensen kommit till sitt slut. Dags för närmare 800 personer att slussas till olika flygplatser och ta sig hem. Huvudet är fullt med intryck och ny information. Dessutom susar det i öronen från allt ljud. Matsalen var den sämst ljuddämpade sal jag någonsin varit i. Tröttheten kommer från långa dagar och brist på tystnad.

Piggheten jag trots allt känt kommer från morgonjoggarna. Jag har haft sällskap varje morgon, igår startade vi lite tidigare – järngänget som alltid kutar på alla konferenser. Jag, Mattias och Jonas. Jag gillar att springa med sällskap.

Jag har valt att flyga vidare till Barcelona och spendera helgen där helt själv. Jag ska springa sightseeing (i ösregn – det utlovas massor enligt väderleksrapporten), läsa bok, lyssna på tystnaden, lyssna på havet, lyssna till mitt inre och hitta tillbaka leende och kraft. Jag kan hoppa in på caféer och dricka kaffe när jag vill, äta vad jag vill till lunch och springa hur långt som helst, stanna när jag känner för det och bara vara. Det ska bli coolt. Från 800 pers till 0. Om jag vill. För jag vill. I helgen springer jag ensam.