>…litet inlägg om Hallsberg.

Pratade precis med Ken (tog tredjeplatsen i herrarnas 6-h på sin ultradebut!) som läst intervjun med Ultralandslagets förbundskapten Kjell-Ove Skoglund:

”//De kortare klasserna sprang stor del under rätt tuffa vindförhållanden. Vad vill du ge för kommentar till respektive klass ? – Då börjar jag med 12h och vinnarna Mats Liljegren och Kerstin Rosenqvist som båda gör resultat i svensk toppklass. Kul att sju st löpare når över 100km och att fyra av dem kommer från nybildade Västerås Löparklubb och med Hans Andersson som topp på 116,9 km. VLK hade kvalificerad support av Mikael Andersson.
I 6 h klassen framhåller jag att de tre på pallen i herrklassen alla gjort goda resultat. I damklassen är jag främst glad att se bredden på resultaten och att vi har två st damer som når över 60 km. Det bäddar för en bra rekryteringsbas för de lite längre loppen i framtiden.//”

Läs hela intervjuen här.

Vinnaren i herrarnas 24h – blev Fredrik Elinder som jag sprang och pratade några varv med, han tog därmed RM-titeln, på damsidan vann Åsa Hällstorp (sprang över 20 mil) – helt fantastiskt!

Det roliga är att det känns som jag känner folket, känner igen dem, morsar på dem – byter några ord. Och så är de liksom en del av Ultraeliten – vänliga, fantastiska människor. Kerstin som vann 12-timmars sprang fram till mig och berättade att hon följer min blogg – vi hejade på varandra och peppade vidare. Grattis till förstapriset tjejen – du var grymt stark! One-big-happy-family liksom.

Nej – nu är det dags att ta tag i långbacken – jag mätte den igår cirka 770 meter. Sjuhundrasjuttiometer. Yummie!