>Ni är för goa allihop, tack för kommentarer, sms och pepp.

Jag var besviken, men det var ju kul att få känna på det också. Får ju skylla mig själv lite när jag tar ut segern i förskott och mentalt förbereder sms:et jag skulle skicka till folk jag kände för att imponera på ;). Men jag är ju MarathonMia så jag får hitta på något annat att imponera med helt enkelt.

Det är ju så att den som tränat bäst vinner. Eller den som har en vinnande strategi. Eller den som är mest rutinerad. Eller den som har starkast pannben, eller mest välnoppade ögonbryn…

Det är inte rutinerat att dra på sig mjölksyra och springa med för hög puls första 2 timmarna. Nu har jag testat det. Efter samtal med Staffan så blir upplägget på GAX -”Puls under mjölsyranivån”. För min del innebär det att jag ska jogga med en puls under 151. Målet på GAX är att klara av distansen, att faktiskt ta oss hela vägen och i mål. Förra året var det 13 som startade varav 6 kom i mål. Inga damer på 100 miles.

Igår vilade jag, idag blir det promenad. Funderar starkt på ett lågpulspass imorgon, och ett härligt långbackspass på torsdag. Jag är i sommarstugan utanför Strömstad och har en backe som är 550 meter med bra lutning, en sån som Fredrika skulle dregla över. Den ska jag forcera 5 gånger… dumt att inte passa på när jag ändå är här!