>>Time Management - Effektivitetsminister
04:50 Klockan ringer, jag går upp klär på mig träningskläder, äter korngrynsgröt, sojamjölk och kaffe. Läser DN och småpratar med sonen.

06:15 Nordic Military Training drar igång. Tränar med sonen och NMT-vännerna i 75 minuter. Pratar relationer och livsglädje i omklädningsrummet.

08:05 Tar bilen från ÖIP mot jobbet. Tar 2 arbetssamtal med mina danska kollegor på vägen till kontoret (handsfree försås!) äter en andra frukost bestående av osötat surdegsbröd med leverpastej och Brämhults nypressade apelsiner.

09:00 Möte med Nordenchefen i Kista

09:35 sätter mig i bilen på väg mot nästa möte. Tar tre snabba jobbsamtal på vägen och hinner ringa tillbaka till min gamla arbetskamrat Hanna som ringt tidigare.

10:00 Möte med vår svenska distributör och planerar kvartalets aktiviteter.

11:15 tar bilen till nästa möte och har ett långt, mysigt samtal med dottern.

12:00 Lunchmöte med företagspartner. Effektivt och givande.

13:00 tar bilen hem. Slänger in mina och sonens träningskläder i tvättmaskinen, åker vidare till Mariatorget för ett seminarium om Sociala medier.

13:55 Träffar polare Jenny utanför Rival, hon arbetar också med marknadsfrågor och försäljning så vi beslutade att slå två flugor i en smäll – vila i stolarna som återhämtning från vår träning, umgås och hänga lite samtidigt som vi faktiskt jobbar. Jag har avtalat möte med en leverantör i pausen. Effektivt och givande – tar beslut på stående fot.

17:00 Egentligen dags för mingel, men jag och Jenny promenerar bort till Vasagatan och Runner’s store för att lyssna på Andreas Falk – ultralöparen som ska bli Bäst i Världen. Jag får 30% rabatt på Springa-fort-skor och njuter av att få prata med min idol och träffa massor av klubbkamrater, ultrasjälar, bloggare, min tränare och andra vänner. Andreas inspirerar stort. Som väntat.

20:45 Kommer hem, hänger upp tvätten och äter Rune Larsson-middag. Blodpudding. Snabbt, järnrikt och Yummie.

21:05 Sätter på mig mina nya Springa-fort-skor och tar tag i alla actions jag lovat på dagens alla möten. Jobbar med inbjudningar, banners och betar av lite mail i 2 timmar.

23:00 Jobbat klart, bloggar och går och lägger mig.

>Time Management - Effektivitetsminister
Min dag har alltså innehållit både träning, jobb, vänner, familj och ”löpning”…i form av nya skor i alla fall. Det här är balans för mig.