>Och slagsida när ena rumpmuskeln inte riktigt vill.

Nu var det över en månad sedan jag var hos naprapaten. Har inte bokat tid. Dumt. Mycket dumt. Ända sedan Berlin marathon har jag varit stel i höger sätesmuskel och nu är jag så stram ner på baksida lår att det gör ont till och med när jag sover. No good.

Jag försökte tappert se mjuk och smidig ut på BodyJamen, vilket inte riktigt lyckades. Jag fick ideligen slagsida. Passade på att köra rehabiliteringträning innan, sedan lång stretch efteråt. Samlade ändå ihop 55 minuters intensiv träning. Jag menar vila. Eller underhållning.

Jag hoppar morgondagens TSM-pass för att styla lägenheten. Sedan blir det söndagsmiddag med kära vänner. Aktiv vila och mental träning alltså.

Nu finns det bara två saker att göra. Antingen börja knapra Voltaren eller boka naprapat. Eftersom jag är en ivrig själ och inte gillar antingen eller, så kommer jag förmodligen att köra både och. Plus att jag måste köra mina rehabövningar som jag lovade nappisen dyrt och heligt för en månad sen.

Nå, dags att hämta tvätten i tvättstugan, sen har jag dejt med tensmaskinen.