Nu har sommarlöpningen dragit igång med full kraft i landet, se till att förlänga den med en träningsresa till Fuerteventura i november. Det kommer att vara din bästa investering! Jag lovar. Att få springa i dagsljus och boosta energi just i november gör att du håller humöret och orken uppe hela vintern!

För fjärde året i rad! Träningsresa till Fuerteventura i november!

Ökenlöp 2014 under första Ultraveckan. Foto: privat

Ultraveckan som blev Löparveckan

Petra Månström kläckte idén med Rune Larsson, om att köra en Ultravecka med Apollo, kanske köra långpass som är upp till 6 mil! De gjorde slag i saken och jag hängde med som tränare. Nu är det fjärde året i rad som vi kör novemberresan och denna gång är vi på häftiga La Pared som ligger granne med en öken.

Häng med 6-13 november!

Vem kan följa med?

För fjärde året i rad! Träningsresa till Fuerteventura i november!

En fin rutt från 2017. Foto: privat

Alla som kan springa och vill utmana sig själv i distans. Vid behov delar vi upp i olika fartgrupper. Du behöver alltså inte vara ultralöpare från början. Gruppen brukar innehålla en blandning av nyfikna nybörjare och några som sprungit ultra ett tag och delar med sig av sina lopp och erfarenheter. Historierna är ovärderliga och upplevelsen ett minne för livet.

Här kan du läsa mer om resan som Apollo anordnar, eller boka direkt vetja! Du kommer inte att ångra dig!

La Pared

För fjärde året i rad! Träningsresa till Fuerteventura i november!

Palmer och solnedgång på La Pared. Mumma för själen. Foto: privat

Här erbjuds ett nyrenoverat hotell med möjlighet till halvpension. Lunch äter du i poolbaren eller köper något från den lilla butiken. Stället är lite lugnare än Playitas, men erbjuder en del gruppträning utöver våra schemalagda löpningar.  Möjlighet till återhämtning och gemenskap mellan träningarna är stor. Landskapet runt anläggningen är spektakulär med vackra klippor och stränder och den fantastiska öknen runt hörnet.

För fjärde året i rad! Träningsresa till Fuerteventura i november!

Hårt packad sand från Afrika. Lättsprunget och supercoolt. Målet – att ta sig upp på alla kullar. Foto: privat