Barcelona, Tarragona, Malaga, Nerja, Stockholm, Helsingfors, Stockholm och nu…

Mossbylund

Anna Markelin (CrossNature) och jag håller träningshelg i Skåne. Foto: Anna Markelin

Anna Markelin (CrossNature) och jag håller träningshelg i Skåne. Foto: Anna Markelin

Fantastiska, vackra, fina Skåne. Med mina ultralopp här nere växer bara kärleken till landskapet, känslan, doften och blåsten mer och mer för varje gång jag kommer hit. Nu är jag och Anna på Mossbylund, mellan Abbekås och Ystad, och håller CrossNature och löparläger.

Mossbystrand eller Rivieran? Foto: privat

Mossbystrand eller Rivieran? Foto: privat

Tillfället kunde inte varit bättre. Att möta lugnet vid havet, nakenheten i naturen, energin i deltagarna kan vara det bästa sättet att kicka igång våren. Det är så vackert och fridfullt här att jag får ont i själen av lycka. Gott-ont.

Jag, min skugga och 32 träningssugna människor. Foto: privat

Jag, min skugga och 32 träningssugna människor. Foto: privat

Fredagen inleddes med samling, en timmes CrossNature och ett löpteknikpass. Nu har vi avnjutit en trerättersmiddag och ska ladda batterierna med sömn. Imorgon startar vi med yoga, stor frukost och vila innan löpträningen. Därefter lunch, CrossNature, SPA/Vila och middag med föreläsning. Precis så packat och fritt som det ska vara på ett träningsläger.