>orden riktades till min far när han gjorde lumpen

För det är så. Min far har hår – mycket hår. Inte sådär så det växer upp över skjortkragen eller ut under manchetterna. Det är mer juste fördelat över bröst och kropp som det ska vara på en man (för de som gillar hår). Nu är det inte riktigt meningen att hänga ut min far i bloggen – men jag har ärvt en del av hårigheten. Håret på huvudet är mycket och omedgörligt. So far so good. Meeeeen…

Jag är ingen man. Jag vill inta ha hår på tårna! Iuuuuuh! Jag har hittat mörka hår på mina stortår! Räcker det inte med att vara nagellös – ska jag bli lurvigt nagellös också? Nä, nån måtta får det vara!

Så jag tog fram det tunga artilleriet och slet med rötterna upp det missprydande genfelet. Silkepeel. Satans gåva till kvinnorna. Gör grymt ont att ”raka” benen med, men är mycket effektiv mot ful tålurvsbeklädnad.

Sådärja.

>Ska inte Zachrisson ta av sig pälsen när han duschar?

De 5-6 stråna är nu väck!
Passade på att pimpa tårna samtidigt och har nu flip-flop-fina fötter med målade tånaglar! Och nej, Masse – det blir inte billigar med nagellack för att man saknar tånaglar, jag målar där nageln skulle suttit 🙂 Det passar ju alldeles utmärkt bra eftersom jag ska till Miami den 6 december!
Jag har ”före” och ”efter” bilder men det kanske är lite magstarkt att publicera?