Förra veckan i Stockholm var det 20 grader när jag åkte hem från jobbet och packade inför en tvåveckors tjänstereseperiod. Har bara mellanlandat hemma några timmar på söndagnatten och hann slänga ner långa löpartights och en buff. Detta gjorde inte mina kollegor som är svenskar men bor i London – de hade t-shirt och shorts…

 

Mörkt och kallt i Helsingfors - men morgonlöpet gjort. Foto: privat

Mörkt och kallt i Helsingfors – men morgonlöpet gjort. Foto: privat

3 grader i Helsingfors

Just nu kör vi en Nordisk roadshow med kundkonferenser där jag och mitt team börjar klockan 07:00 på morgonen och jobbar till 23 på kvällen. Jag har dock utlovat morgonjogg så då blev det till att ses 05:45 i Helsingfors, vilket motsvarar 04:45 svensk tid… inte ljust och inte varmt. Det var bara 3 grader! Robin körde alltså i t-shirt och shorts så morgonrundan fick gå lite snabbare än tänkt. Men ack så skönt och krispigt med denna start!