Efter en snabb överslagsräkning bestämde jag mig för att ställa klockan på 05:45 för att hinna med att springa runt Kungsholmen innan dagens första jobbmöte skulle klaras av. Jag hade bett om tidigt möte för att resan till Albi i Frankrike inte skulle missas. När schemat är tight gör jag bäst i att vara totalt närvarande i det jag gör just nu, annars skulle jag nog bli stressad.

Hann inte läsa nyheterna – hur gick det för Trump?

Rutinfrulle. Foto: privat

Rutinfrulle. Foto: privat

I vanliga fall är jag en rutinmänniska och är så sjukt trist att jag gör allt i samma ordning morgon ut och morgon in. Typ. Utom när jag tränar tidig NMT. Eller reser – vilket jag gör ofta. Men annars så. Hursomhelst blev det en annorlunda morgon där jag kutade, inte hann läsa DN men i alla fall hälsa artigt på Utrikesministern, försökte småflörta med torr Säpovakt (ja ja, han gör ju sitt jobb), traska till tidigt möte, boka in tre stora kampanjer, traska tillbaka och ta ett telefonmöte on-the-fly där ytterligare kampanjer flyttas i processen.

Många världar, olika länder och olika roller

Hemma äter jag second breakfast, packar klart och har tredje kampanjmötet på telefon om ny produkt – prallellringer taxi och åker till Bromma flygplats fortfarande lugn i själen och kontroll på åtagandena. Bestämmer om pressreleaser samtidigt som jag packar ner en spork. Hemligheten ligger i att hela tiden ligga steget före verkligheten, dra nytta av att vara född i tvillingarnas tecken och kunna vara närvarande samtidigt som härvarande. Möter upp Diana och ägnar vårt äventyr lite tid innan jag slår upp datorn och nyttjar free wifi till att bekräfta i mail allt jag lovat under morgonen. Sedan bär det i väg. En lång dag med byte av flyg i Bryssel, lång bussresa från Tolouse och sedan slussning till gemensamma måltider.

Jag är fortfarande lugn i själen och ha nu landat på hotellet. Imorgon är det en del rekande av supportplats, möten med det danska teamet och löpning med några från den svenska delegationen. Borta är jobbtänket och vips är jag en ultrasupport. I Frankrike – på plats inför EM. Och nu är jag trött, riktigt trött som man är efter en lång resa. God natt!