>Att återfå motivationen!

Jag sitter och lyssnar på fransmän som presenterar på engelska. Det är marathonmöte… håller på fram till 19. Min kropp är inte van att sitta stilla så länge.

Jag får lust att dansa – att svänga loss i en härlig BodyJam med LillaDuktig – låta håret svänga från höger till vänster i takt med musiken, samtidigt som höfterna och fötterna gör sitt… köra några töntiga high-fives (jag är ju trots allt 38!!) med LD och bara njuta…

Eller bara snurra runt på konferensstolen, förvandlas till SuperWoman…eller WonderWoman och ta mig igenom den stora fönsterrutan, flyga ut, ut, ut och snurra lite i luften – förvandlas till GI Jane och smidigt dimpa ner i Lill Jansskogen framför fötterna på Drillinspector Bruno och köra 100 armhävningar på tå, springa intervaller i ett geggigt dike och krypa i ett avloppsrör…

Eller bara få springa genom Paris med ett leende på läpparna och göra folk glada och visa min fina IF Linnéa-tröja… göra dem lite Ultraglada liksom…

Det var inte så svårt att bli sugen igen!