>

>Rotterdam by Asics DS Trainers
Bland tomtar och huvudlösa män!

Igår var det dags att göra Rotterdam by joggingshoes. Jag lämnade det lyxiga Westin hotel för att se vad staden hade att erbjuda. Eftersom jag är grymt duktig på att springa vilse så blir mina ”rundor” mer ”rakor” för att jag ska ha en chans att hitta tillbaka. Nu var jag så smart så att istället för att lägga ut brödsmulor för att hitta hem så tog jag kort på min väg… Jag sprang längst med en liten kanal som var utsmyckad med statyer och konst. Detta blev veckans kulturella löpning. Jag avslutade löprundan med att besöka gymet, där jag körde lite rehabträning på Pilatesboll, armhävningar och situps. Löpbanden såg ut att vara bra men min löpning i solen var hundra gånger bättre! Här kommer bilder från upplevelsen i Nederländerna.
>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers>Rotterdam by Asics DS Trainers

Jag gillar detaljer. Det är härligt med handdukar och ett rent gym. Jag älskar när hotellets balsam faktiskt reder ut Kristina Lugn-burret. Jag älskar när shampot och tvålen dessutom doftar ljuvligt. Det är de små detaljerna som gör det.