>När klockan ringer 5:50 känns det inte riktigt riktigt. Men onsdagarnas morgonpass på WorldClass på Kungsholmen har blivit heliga. Först och främst är det då jag regelbundet träffar Lilla Duktig som är en inspirationskälla i sig. Hon är alltid glad, rapp i käften och förstår mig.

Sen är det numera även toppenkul att Alex, min son på 17 år, hänger med! När jag har kutat marathon kommer nog ”Stora-BodyPump-tävlingen” ta fart. Då kommer jag utmana honom i vikter och uthållighet. Det kan tänkas att jag låter grabben vinna. Vi får se.

>Onsdag = tidig morgonpump

Jag fegar alltså fram till maran. Det finns 3 anledningar till att jag kör pump just nu;

1. Det är skitkul! (nu fick jag nya programet -yey!)

2. Jag ser snabbt resultat (måste svarva armarna till tävlingslinnet…och räta upp kroppshållningen!)

3. Förena nytta med nöje: umgås med nära och kära, få inspiration och glädje OCH välsvarvade armar…

Dagens vikter i kg per sida:

Uppv: 3,5
Ben: 7,5
Rygg: 6
Bröst: 5
Triceps: 5 + 5:a som fri vikt
Biceps: 3,5
Utfall: kroppsvikt
Axlar: 3kgs-hantlar + 2,5 på stången (fegade) – gjorde samtliga armhävningar på tå.
Mage: med schysst corehållning.

Sen vill jag ju bli lika stark som Pippi Långstrump. Eller lillebror Henrik.