>Nu hedrar jag mina älskade ben! Puss på er.

Kvällens backträning visade sig bli Västerbron x6. Ja, ni läste rätt. Vi sprang frivilligt över Västerbron 6 gånger (jag 7, eftersom jag joggade till träningen, via just Västerbron). Rally-Allan tyckte att vi kunde hedra staden eftersom den första vårkvällen var så fin. Det visade sig vara ett mycket bra förslag!
>Söders hjältar hedrade staden!
Hade lurat ner snabba Karin till Zinken, träffade henne vid huvudentrén för att visa vägen till klubblokalen. Jag sa att hon också var min syrra (ett dåligt försök på ett aprilskämt, folk trodde på mig). Kort uppvärmning via Tanto, sen bar det av. Rally-Allan instruerade oss: ”Där vid övergångsstället ökar ni farten och håller den upp till toppen på Västerbron, jogga ner på andra sidan och forcera bron från det hållet – öka uppför”.

Okej, det var bara att lyda! Men öka…? Det blev mer…inte sakta ner. Det var tufft. Jag hamnade drygt 200 meter efter den snabba gruppen och körde själv. Karin peppade ett par gånger när hon kikade upp vid nedvarvningen. Jag höll jämnt avstånd till snabba gruppen och kände mig grymt duktig när den sjätte intervallen var klar, i solnedgången på Västerbron. Det var stort. Det var vackert.

>Söders hjältar hedrade staden!

Passets bonus: Kul att snabba Karin tyckte att det var roligt att vara med.
Passets pepp: Nisse’s ”Inte skulle vi väl öka redan i den här backen va’?”
Passets höjdpunkt: När jag kom upp på toppen av Västerbron den sjätte gången.
Passets haktappning: Rally-Allans omkörning av samtliga
Passets ängel: Snabba Karin, som lånade ut pengar så jag kunde åka kommunalt hem. Kroppen är helt slut. Tack mina älskade ben för att ni orkade med kvällens pass!

Totalt sprunget idag: 17km inkl lång backintervall a la’ Västerbron
Totaltid: 1:33:57 inkl lång väntan vid rödljus.
Snittid: 5:31
Medelpuls: 152 (max 169)