>…utan Hur man TAR det!

Mycket tänkvärda ord från Tone. Därför har jag bestämt att:

Tajmingen på att jag tappade 2 små blånaglar (pektårna) igår efter löpningen med IF Linnéa (skrapade ihop 9,5 i återhämtningstempo) innebär ju att jag får nöjet att ägna mig åt att Pimp-My-Toes imorgon. Tänker fixa ett skönt fot-spa och köpa nytt, mörkt nagellack. Nya fräsha löparfötter som ska åka till Monte Gordo på söndag. Najs.

Tajmingen på Brunos Jag-älskar-att-se-folk-krypa” -pass på Nordic Military Training imorse (som ger grymma blåmärken trots knä- och armbågsskydd) ser jag som en anledning att tvätta och packa ner NMT-tröjan till Portugal. Om jag går omkring i shorts och ser tuff ut i militärtröja så kanske ingen kollar på mina blåsvullna knän? Eller det kanske skulle passa mig bättre att gå omkring med en clownnäsa och se glad ut? Då kollar ju folk hellre på den.

Tajmingen med att få reda på att jag har noll styrka i baksida lår och nedsatt styrka i min baconhäck såhär inför träningslägret ser jag bara som ”Nu är det ju en fantastisk bra tid att börja med styrka för dessa bortprioriterade muskler” I och för sig har Världens-Bästa-Naprapat-Jossan sagt att jag ska byta ut min tennisboll mot en pilatesboll – hur får jag med mig den i resväskan?

Imorgon står packning på schemat – men först ska jag se till att få en dunderkul Bokklubbsträff hos mig ikväll med Tema Tantsnusk och Hollywoodfruar. Alla ska glamma till i 80-talsstil och maten blir tidsenslig.
**********************************************