>Vanligtvis brukar inte flygplatshotell vara särskilt njutbara och välkomnande. NH Schiphol Amsterdam var en helt ny upplevelse. Jag kom till hotellet vid 20-tiden och receptionisten var trevlig! Hon informerade om SPA, gym och trevliga restauranger. Jag fick till och med ett ”NH Woman Room”.

Tog den traditionella hotellhissen upp, förväntade mig faktiskt inte så mycket men blev glatt överraskad av ett stort, fräsht rum. På sängen stod en presentpåse! Yippi! Jag älskar presenter och överraskningar! Jag fick en liten necessär med småflaskor duschgel, shampoo, lotion, läppbalsam och annat smått och gott. Kostar förmodligen inte företaget särskilt mycket – men jag blev barnsligt förtjust! På nattduksbordet låg två glossiga Vogue. Bara att ta en härlig EGO-kväll alltså! Badrummet var stort, nyrenoverat och fullt av härliga tjejiga produkter.

Imorse kom jag ner till gymet strax efter att de öppnat. Båda löpbanden var upptagna så jag värmde upp på motionscykel. Tog sedan först lediga band och hann med 4km innan det var dags för frukost och avresa till dagens långa managementmöte.