>Ja, så är det faktiskt.

Begränsningarna sitter i våra huvuden. Jag ser tillbaka på ett fantastiskt 2009 där jag har skapat en härlig harmonisk tillvaro, träffat fantastiska människor och hittat precis de rätta utmaningarna för mig. Jag har lyssnat på människor som öppnat upp möjligheter till kreativt tänkande – Rune Larsson och Kay Pollak. Och jag har haft förbannat roligt. Nästan jämt.

Jag vill ha mer.

Samtidigt vill jag få lite av UltraSchmultras fokus så att jag inte handlöst slänger mig ut i galenskaper och går sönder. Men – vad är väl ett lopp på 246 kilometer? 😉 Bara att göra liksom. Samtidigt som min ultrastarka kropp maler på och är uthållig står coach Ken och piskar mig för att få upp farten. Och det är ju en utmaning i sig. Att möta sina rädslor. Min största rädsla är tusingar. Nu drar intensivträningsveckan igång och jag har blivit förkyld. På fredag står det tusingar på schemat. Begränsningen sitter i min skalle och i min täppta näsa.

Jag har lovat mig själv två saker. Att_göra_de_förbaskade_tusingarna och fortsätta göra mitt liv underbart även 2010. Sitter förkylningen kvar så kör jag tusingar första friska dag. Faktiskt.

Samma möjligheter – bara att möta rädslan, kliva ur bekvämlighetszonen och göra något crazy. Det är bara att tänka ”Det här klarar jag av, det här är ett äventyr!” Det är viktigt att njuta på vägen – inte bara tänka ”sen”.

Har du gjort något du trodde du aldrig skulle klara av under 2009?