Att lära känna människor under ett långpass är väl investerad tid! Här syns Mathias i förgrunden - han samlade ihop 100 miles under veckan. Foto: privat

Att lära känna människor under ett långpass är väl investerad tid! Här syns Mathias i förgrunden – han samlade ihop 100 miles under veckan. Foto: privat

 

Att lära känna nya människor ger mig nya perspektiv och tankar. Att lära känna befintliga vänner på ett djupare plan berikar också. Förra veckan hade jag nöjet att hitta en drös sköna lirare! En kille att prata mat med som har ungefär samma holistiska tänk som jag, vi har diskuterat dadlar, gluten, chiafrön och choklad. Jag har av en annan kille fått lära mig fina raggningsrepliker och varningssignaler i baren. Av en tredje har jag fått perspektiv på min egen tillvara genom att lyssna på hennes. Jag har fått skratta till Johan och Anders finurligheter och humor, lyssnat på Ingers berättelse om personbästa på halvmaran utan stress. Här finns blivande kuratorer, sexbarnsmamma, hundrädda, hundälskare, journalist, förläsare, IT-kunniga och IT-skygga. Vi välkomnade Maria Edstedt i gänget – triathlet och Swimrunnare (vunnit 6 lopp). Jag har haft förmånen att få hänga med Rune Larsson och reka omgivningar. Gemensamt har vi löpning som intresse allihop.

Jag älskar att träffa nya människor och diskutera eller ta del av deras historier. Möten med nya människor är bland det finaste som finns.

Berikande.