>Slungad tillbaka till verkligheten efter en relativt prestations(lös) långhelg. Prestationslös i form av hårt arbete som ger pengar som lön. Men en prestationshelg som inleddes med 10*400 och avslutades med vilodag efter dryga 26,5km virrande i Haninge.

Kropp och knopp känns på topp. Efter jobbet ska jag införskaffa min nya löparpolare -GF305 🙂

Måndag: vila
Tisdag: Löpning 11+5km
Onsdag: Bodypump + lång intervall på löpband
Torsdag: 10km
Fredag: Återhämtningsjogg med Sussie ca 7km
Lördag: 10 km och tårtkalas för dottern
Söndag: Barnvakt mellan 11-18 – funderar på att köra långpass tidigt… men hujedamej hur ska det gå?! Eller så springer jag hem…kan ju alltid komma lite vilse så det blir ett långpass.

Ikväll ska jag i alla fall springa bort snön runt Söder – håller mig till syrran så jag kan snacka skit hela vägen!