>15 seconds of Fame. Kanske.

Jag har grymma problem att lyfta armarna och händerna till tangentbordet. Nu ligger de i alla fall här så jag slänger ihop ett litet inlägg så länge de går att röra fingrarna lite grand.

Morgonens Militär-pass med Jörgen var det hårdaste hittills. Mycket, snabb löpning mellan styrkestationerna. Jag stajlade till med att köra armhävningar hemma innan: 25 när kaffet bryggdes, 25 till när jag ätit frukost och ytterligare 25 i hallen innan jag drog iväg till Östermalms IP. Skönt att ha det gjort liksom… en bit i alla fall. Men ajajaj vad svårt det är att bära fullvuxna karlar (läs Stefan) fram och tillbaka i olika poser över en fotbollsplan med redan Jello-armar. Vi fick massor av övningar som skulle genomföras två och två – hänga från varandras midjor och göra situps, klänga på varandra, släpa, hänga, dra, bära, peppa varandra. 75 minuter stenhårt fokus på framsida lår, bål, mage, biceps, triceps, skalle, skalle, skalle…

Jag slet så hårt så armarna skakade och magen kurrade. Jag var totalt slut på energi. Men min dotter har sagt att när man känner sig slut har man gjort 60%. Så jag drämde till med mina sista 25 armhävningar efter stretchen. 4 av dessa gjordes på knä. Det skämdes jag så mycket för så jag drog till med 20 nya på jobbet. De börjar bli vana nu. Tack Gode Gud för det! För nästa veckas utmaning går ut på att köra följande:

10 armhävningar
50 situps

10 gånger per dag – en gång i timmen. Ta gärna med en kamrat eller kollega. Ny plats varje gång…Bildbevis emotses. Yey. Har jag inte varit ett fall för dårhus innan lär jag ju bli det då! Det är väl ingenting mot kvällens utmaning!!! Då ska jag leka SuperWoman med Felicia 3, Leo 4 och Linnéa 7. Hoppas att de blir imponerade av min snoriga näsa på TV’n 🙂

Ni som känner er sugna på Nordic Military Training kan komma till Östermalms IP imorgon, vi startar klockan 10:00 och man får ta med sig vänner. Det blir ett skönt Crossfit-pass med Bruno! Välkommen! (obs inga duschmöjligheter…)

*********************************************