Jag har vunnit släktfejden på Kungsholmen Runt några gånger. Jag har behövt vika ner mig för lillebror en gång. Och för min son en andra gång. Jag är inte längre topprankad i halvmaratondistansen i släkten.

Jag har kopierat en tävlingsform från Katrin och bantade den till Familjefejden (släkten som springer Kungsholmen Runt är så stor och består nu av 5 syskon, 2 barn, 7 syskonbarn, 2 fruar, 1 make, 2 pojkvänner och en flickvän. Och så grillmaster Pappa Putte som står och ser till att vi blir mätta efteråt).

Familjefejden innesluter bara mina två barn och dotterns pojkvän.

Vi tävlar med följande upplägg.

Pris: Restaurangbesök

Regler: Vinnaren betalar. Tvåan bestämmer restaurang. Trean bestämmer vad fyran ska äta.

Följande konversation följde:

IMG_2275

IMG_2276

IMG_2277

 

Nu börjar det likna något! Vad tror ni om att smygträna och lägga upp tävlingen på Betson?