Intentionen var att jogga vid två tillfällen under tjänsteresan. Intentionen var god men genomförandet uselt. Istället har träningen varit att bära runt på löparkläderna i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Och att gå fel. Det där med att hitta är inte min grej, men det ger några extra steg och möjligheten att se platser jag annars inte skulle ta mig till.

Jag blir supereffektiv på resorna och använder tiden väl. Under mina flygningar har jag ordnat träningsschema åt Anders Scharp som ni kan läsa om i tidningen ”STARK” där han berättar om sitt fjärde och sista 100 mileslopp i jakten på Västen. Nu har han tagit sig an nya utmaningar med en massa höjdmeter.

Inspirerad från de städer jag denna vecka besökt, har temat för hans pass utformats. Det ska bli roligt att se hur han tar sig an Finnjävel.

Norden Runt på tre dagar
Så här tog jag mig an Finnjävel (en fine dining restaurang i Helsingfors). En sjurätters avsmakningsmeny.