Foto: privat

Foto: privat

Trots klämdag och långhelg var det ett stort gäng utanför Östermalms IP strax efter sex imorse. Vaktis var sen och alla tvåmetersgrindar låsta. Detta är ingenting som hindrar ett gäng NMT:are – vi hjälps helt enkelt åt att ta oss över och langa väskor. Drygt tjugotalet taggade västbärare krälade sedan runt på konstgräsplanen som både räkor och sälar. Det senare var jag grym på – måste ha varit för alla somrar jag spenderar utanför Strömstad!

Löser problem och forcerar hinder. Foto: privat

Löser problem och forcerar hinder. Foto: privat

Det senaste året har NMT-träningen skett sporadiskt och mest på kvällstid. Jag har saknat känslan av att vara så vältränad, stark och pigg som jag var när jag körde morgonpass kontinuerligt. Nu har jag tagit tillbaka rutinen och det känns fantastiskt bra. Blåmärken på smalben, ljumskar och armbågar hör till. Mina vinterbleka, nästan ljusblå ben blir på så vis blått kamouflerade i olika nyanser. Tur jag valde en blå klänning denna soliga vårdag till ära.

Före halv nio är jag på jobbet, nytränad, nyduschad och har hunnit få i mig frukost. Morgonträning är bäst.