Skriver ni dagbok? Jag har inte gjort det sedan skoltiden. Jag fick tipset av min namne Mia Thomsen att skriva en femårsdagbok. När ett år har gått ser man sin utveckling – det kan vara alltifrån mentala och psykologiska bitar, träning, välmående eller depp-perioder, utveckling på jobbet, konflikter eller vadsomhelst. Lista dagens fem bästa och vad man kanske vill utveckla. Eller hur man hanterar knepiga situationer och hur man lär av sina misstag. Eller lär sig att acceptera vissa saker.

 

Hittade min på Kalenderkungen.se Fotot lånat därifrån

Köpte en sån här på Kalenderkungen.se Fotot lånat därifrån

 

 

Jag befinner mig just nu i en massa tråkiga processer som känns helt onödiga. När människor man litat på inte kan skilja på mitt och ditt, hålla sina överenskommelser och avtal så krävs det rättsliga processer. Dessa tar onödig energi. Energi som kunde ha använts till så mycket bättre saker. Nu kommer jag att dokumentera alla tankar och känslor kring dessa processer för att kunna se om 1, 2, 3 och 4 år hur jag kommit vidare, hittat tron och tilliten igen. Jag tror också att det är ett viktigt redskap i att utvecklas. Att kämpa för det som är viktigt (sanningen) och lämna annat bakom sig som suger energi.

Smart liten bok det där. Inte minns jag hur jag hanterade olika situationer för 5 år sedan.