>Hur har er onsdag sett ut?


Härlig morgonpump och PB på plankan

Allt tillsammans med världens bästa LillaDuktig!

Onsdag morgon – supertrött. Jag hade laddat väskan med kläder och tidtagarur. Blev glad i hela kroppen över att träffa LillaDuktig och vaknade till. Hon skulle visa upp en av sina många, nya outfits införskaffade i Kina förra veckan. Ett par rosa Adidasbyxor fick dagen till ära pryda hennes välsvarvade booty! Vi kom överens om en liten kupp, vi skulle frångå Bodypumpens förkoreograferade magövningar och klocka oss på plankan istället. Vi valde platser längst bak i lokalen.

Dagens vikter i kg per sida:
Uppvärming: 3,5
Ben: 10
Rygg: 7
Bröst: 5 (armhävn på knä)
Triceps: 5 + dips
Biceps: 4,5
Utfall: kroppsvikt
Axlar: armhävningar på tå+ 2,5
Mage: plankan i 3:02 minuter!!

Hur hamnade jag i plankanutmaningsträsket?

*************************************


Mitt i en tuppfight

Jag sprang med rutinerade maratonlöparen Göran och sprintern Janne på lunchen.

Ack vad roligt det är att hamna mellan två tuppar som diskuterar sina skador. Den ene med ont i låret, den andre med en öm vad. Båda kan och vet bäst, fast var och en på sitt sätt. Göran är rutinerad långdistanslöpare med snabbt tempo, Janne är fd 400-meters sprinter. De kör helt olika typer av träningar. Gliringar som ”har du nageltrång?” eller ”Stannar ni inte och stretchar?” haglar omkring. Jag myser och ler. Vi hade bestämt oss för en gemytlig, social lunchlunk i Ursvik. Alltså jogga i ett ganska lågt tempo, småprata, njuta av naturen och lyssna på fåglarna. Det blev 7,5 km med ett kilometersnitt på 5:31. Usch vad besvikna de var efteråt. Snacka om att ha bestämt EN sak för att sedan haft en dold agenda – nämligen att tävla med varandra och vara bäst. Jag ler och myser fortfarande.

Nu ska min kropp få vila från träning fram till imorgon kväll då det blir backintervaller med IF Linnéa. Först ska jag bara hinna träffa världens gulligaste Hugo, underhålla på en sen representationsmiddag och jobba en hel dag till.