>…skenet bedrar. Jag är fullt normal. Jag är rejält trött och sliten.

Efter lördagens alla rygglyft och armhävningar…plus NMT björngång så är min överkropp som en sten. Rumpa och vader är stela efter skuttandet på F&S. Jag är trött. 16 mil sitter kvar – om inte i benen så i huvudet. Sov riktigt uselt inatt med för mycket i skallen som snurrade, och ett löppass med klubben i kroppen som pumpade adreanalin.

Ändå sitter jag här och äter gröt klockan 5 på morgonen. Med en ingentingkänsla. Ingen förväntan, ingenting. Förbereder mig för att ta det lite lugnt på dagens träning och längtar efter vila.

Nästa vecka startar mitt nya träningsschema. Det blir rivstart med tävling redan den 8 maj. Coachen har satt ett mål – jag måste landa i det. För jag är inte bara trött. Jag är skiträdd. Rädd för att springa fort. Det kostar mig mycket pannben att springa snabbt. Men jag ska banne mig greja det. Men först vila. Så att jag inte tröttnar.

Ha en bra onsdag allihop!