>Tja – egentligen är det inte så tokigt. Att träna på lördagar alltså. Riktigt trevligt. Mer som en tjejträff utan vin. Sen finns det ju tokigare saker att göra idag – springa 6-timmars i Skövde. Jag tror att det går ut på att springa samma bana runt, runt, runt i 6 timmar. Sen ser man vem som sprungit längst. Det måste man vara tokig för att göra!

Min träningsdag blev: 2km på löpband med mina nya Asics – det var som att springa på bomull. Skorna får hänga med ut på tur imorgon. Sedan 30 minuter core för att raskt hoppa in på BodyJam. Det var ny koreografi och jag lekte hip-hoppare. Kanske inte direkt det man tänker på när man ser en 37-åring. Men kul var det! Avslutade träningspasset med god Gulaschsoppelunch med världens bästa J.

På väg hem ringde Lise-fisen och ville fika – självklart. Smög åt mig skjuts till Kista för att kolla på Alex innebandymatch. Den slutade 20-2, Alex gjorde 12 mål (eller var det 11?) och grejade 7 assist. Vilken diva han kommer att vara här hemma de kommande dagarna…

Dagen avslutades med en promenad till Lillebror för att äntligen få se Hugo, 2 veckor gammal. Jag kikade på melodifestivalen där och hade mycket svårt för att släppa 2008 års coolaste unge.

Dags att krypa till kojs snart, för jag måste springa långdistans relativt tidigt imorgon eftersom jag ska på tårtkalas hos mormor som fyller 89 -grattis, grattis.