>Äntligen tillbaka med LillaDuktig på gymmet!

Är hon bäst, eller är hon bäst? Att highfajva med LillaDuktig efter axellåten på morgonpumpen är speciellt. För det lyser liksom ur hennes ögon. Det är ren, skär (läs bubbelgumsrosa) lycka! Att de andra pumparna kollar lite snett och ger oss menande blickar är bara bonus.

Det var en månad sedan jag körde BodyPump, tjänsteresor har kommit emellan. Men nu var det alltså dags för mig att få köra det nya programmet. Jag älskar det. I en brokig kavalkad av gamla 80-talscovers lyfte, bände, böjde och sträckte jag mig i 55 minuter. De älskade dipsen var tillbaka på triceps och jag körde alla armhävningar på tå (förutom 2 långsamma…).

Vikt i kg på stången per sida:
Uppvärmning: 3,5
Ben: 7,5
Bröst: 5
Rygg: 6
Triceps: 5
Biceps: 3,5
Utfall: kroppsvikt
Axlar: 3 lösa vikter, 3,5 på stång
Mage: sidoplanka

BodyPump är helt fantastiskt skoj, jag har verkligen saknat det, nu blir det minst två gånger i veckan och kör följande tillägg denna vecka: BP på söndag. Men först ska jag kolla hur länge jag kan stå i plankan.