>Löparglädje, lycka, leenden och sista gästningen i 3:45-gruppen.

Jag har egentligen bestämt mig för att köra TSM’s 3:30-grupp men har de senaste 3 gångerna kört med 3:45-gruppen. Första och andra gången var jag mitt i rehabträningen av julskinkan, den här gången var det för att jag var lite dagen efter och har sovit för lite.

Jag kom i god tid till Stadion och körde 850 meter uppvärmning och lite löpskolning. Allt för att få full pott i ”Runner’s Challenge”. När jag kände mig ordentligt svettig gick jag in i samlingssalen och började krama alla mina klubbkamrater :). ÄSch – de skulle ju ändå börja svettas själv strax.

Körde med Evelina, Alexandra i 3:45 som sagt. Idag gästades vi av Sweetie Tone. Hon och jag teamar upp bra, buffade lite på varandra längs banan, sådär som nyförälskade gör, och bestämde oss för att tillsammans klå min brorsa på maran. Antingen ska vi springa armkrok eller binda ihop våra dojjor så ingen går i mål före den andra. Vi är ju rätt jämnspringta.

Dagens runda skulle ske runt Lidingö. Jag bävade lite för Masse säger att det alltid regnar på Lidingö, och Niklas säger att man alltid skadar sig på Lidingö. Det låg snö i luften men inget regn. Ingen skada på hela passet. Det var grått väder, sådär så hela världen uppfattas grå. Men passet var superbehagligt och jag kände ett sånt lyckorus hela vägen. Glad och leende. Tack vare de eminenta ledarna TSM-Anders och TSM-Roger höll vi skön, jämn fart hela tiden. Gruppen delades från början in i två mindre grupper som gjorde att vi slapp den där ryckigheten som det annars blir när man är många som springer tillsammans. Vi var ungefär 35 st. Tjattrade på bra med mina girls och steget kändes otroligt lätt. Att ha gått ner 2-3 kg har väl gjort sitt till.

Nästa vecka ska jag tillbaka till 3:30-gruppen, men tänker nog äta och dricka lite bättre kvällen innan – igår började min lunch med Nordic Military-gänget klockan 15.00 och slutade vid midnatt. Mycket skratt, diskussioner och utmaningar. Imorgon har jag tydligen lovat att brotta ner Mange. Varför ska jag vara så kaxig?

Längd: 19,5 km totalt + löpskolning
Tid: 5:43/km
Medelpuls: 154 (167)
*****************************************