>Fredag och lunchjogg med den blivande Friskis-instruktören, tillika alltränandes-spinning-gympa-yoga-balance-youNameIt! Alltså dags att få rutinerna för löpning. Sussie har varit en exemplarisk ”elev” och övat på egen hand sedan vi sprang för 2 veckor sedan. Då lade vi dryga 7 km bakom oss och hon var rätt trött.

Idag grejade hon 9km!!! Utan att säga något. Alltså, just det kanske beror på att jag som vanligt pladdrade på och skröt om min fina Garmin, pratade löpstrategier, tonårsbarn, griniga kolleg… nejdå, vi skvallarar inte när vi kutar.

Eller så beror det på att hon lade de 9km bakom sig med en förbättring på 3sekunder per km! Bra jobbat.

Bävar inför helgen. Hur ska jag hinna springa? Jag har ju tokträningen med brudarna, kanske hinner en runda innan? Sedan kommer släkten och äter tårta… Lise-fis stannar på middag. Söndag är jag barnvakt hela dagen och tänkte kolla på Premiärmilen -vill ju lära barnen fina hejarramsor tills maraton då de ska heja på faster och inte på sin pappa. Mutor är tillåtet!

Jag antar att jag får se en del löparbloggare och IF Linnéa:ianer skymta förbi på Prmiärmilen.

Kan jag be middagsgästerna handla och laga middag medan jag och GF är ute och springer…? Nej, jag får tillräckligt med skäll för att jag är så tråkig och tränar och alldeles glömt bort att supa till. Men kära vänner – Det kommer. Jag lovar. Men bara om ni ordnar hejarklacken på Maran!