Lev varje dag.

Är din bästa kompis Herr Sen. ”Sen när jag har semester” ”Sen när jag har gått ner 5 kilo” ”Sen när jag inte har så mycket på jobbet” ”Sen när jag kan springa lite snabbare/länge” ”Sen när det blir helg”…

När jag var runt trettio var jag hela tiden på väg någonstans. Inte en enda gång var nuet särskilt bra, utan SEN, då. DÅ!

Men med lite verktyg har jag lärt mig att göra det mesta av livet varje dag. Jag vägrar bli en person som lider mig igenom jobbet för att få min semester. Jag har tjatat sönder mina barn att sätta guldkant på vardagen och LEVA.

[slut på predikan]

Hursomhaver så var jag på tjänsteresa i England förra veckan. Fyra dagar, 45 kollegor, schema från 9-18:45, Fördrink 19:00, middag 19:30-22:30… Ja, inte mycket egentid. Däremot massor av nätverkande och energi.

Fokus

Jag sätter alltid ett mål på dessa resor. Hur många pass eller kilometrar jag ska samla. Ja, för då blir det gjort. Denna gång skickade jag iväg en liten påminnelse veckan innan ”Någon som vill jogga på morgonen? Jag står redo i receptionen 07:00”. Målet var att få ihop en halvmara på de fyra dagarna (inkl restid). Andra målet var 10.000 steg per dag. Check på den!

Hur gick det då?

Jomentackar! Första turen möttes jag av detta.

Lev varje dag.

Vackert så det förslår. Jag sov 7,5-9 timmar per natt (smet tidigare). Jag hoppade över fördrinkarna och tog mailarbetet då istället.

Lev varje dag.
Eftersom jag aldrig har tv’n på så använder jag den som tvättställ i g till svettiga kläder. Foto: privat

Trots massor av information och planering inför kommande år (med ny ägare) så lämnade jag Windsor med massor av energi! Hade jag bara hängt med i programmet hade jag varit både bakis och trött. Men nu var jag totalt fokuserad på uppgiften. Dessutom hade vi tur att få riktigt bra mat varje dag, vilket inte brukar höra till vanligheten i England. Antalet löpta kilometer uppgick till 23,5. Jag har samlat fina upplevelser och verkligen Levt. Livet. Varje. Dag.

Lev varje dag.

Hur tänker du kring Herr Sen?