Jag vet hur jag vill må. Jag vet vägen dit. Foto: Hans Berggren

Jag vet hur jag vill må. Jag vet vägen dit. Foto: Hans Berggren

Det enda du med all säkerhet vet att du ska leva resten av ditt liv med är dig själv. Bli din bästa vän.

  • Lever du det liv du vill leva?
  • Följer du dina drömmar?
  • Väntar du på att det goda ska hända sen?

Det handlar inte om att sluta jobba och bara leva loppan. Det handlar om att hitta saker du gillar att göra, att uppskatta nuet och skapa din glädje. Umgås med människor som ger dig energi, skratta och följ din magkänsla. Välj ett arbete du trivs på och satsa på din hälsa. Gillar du att se nya platser? Res. Vill du träna/fiska/springa? Gör det. Hitta din drivkraft och se till att omge dig av människor som styrker dig.

Tiden går alldeles för fort för att vara en biroll i sitt liv – du ska ha huvudrollen.