Jag vet. Fokusera på det bra. Tänk positivt. Men det går inte när jag är i bubblan – då samlar jag min positiva energi till helgen. Vill inte nalla en millimeter av mitt pannben. Alltså får Lilla Flickan Mia krypa fram nu.

 

Så här såg jag nog ut när RallyMazda och jag gled in i bilen häromdagen. Foto: privat

Så här såg jag nog ut när RallyMazda och jag gled in i bilen häromdagen. Foto: privat

Esbo 24-timmars i helgen kommer att vara rena rama semestern!

Krocken

Jag har denna vecka lyckats krocka bilen. Förstöra en annan människas bil med 1 veckas lång verkstadstid för denne som påföljd (ja ja, sånt som händer, och JA – det kan vara så att han bet av en tand och fick åka till tandläkaren också som grädde på moset.). Jag skäms i vilket fall som helst att orsakat det hela.

Missade tjejmiddagen och en vandaliserad tunnelbana

Transporterar RallyMazdan till garaget på jobbet så att jag har närmare till verkstaden dit planen var att ta den i slutet på veckan. Men i tisdags kväll när vi alla tjejer var hembjudna på go-middag hos en kollega så fastande jag i deadlineträsket och fick jobba över. Satt framför datorn i 16 timmar (och fick skitfula påsar under ögonen!). Jag såg dubbelt vid 22-tiden och tänkte ta mig hem med tunnelbanan. Den var givetvis avstängd på grund av vandalisering så jag fick samla ihop RallyMazdan och rulla mot stan. Trött och säkert trafikfarlig. Parkerar nära hemmet. Fixar sallad med fetaost som Hunden Nova (dottern är hundvakt) hoppar upp, stjäl och äter upp. Jag suckar och petar i mig resten innan jag stupar i säng.

Idag torsdag behöver jag flytta bilen på grund av datumparkering och att jag kommer att befinna mig i Finland från och med i morgon. Vad händer?

Jag har tappat bilnyckeln!

Då tänker du såklart att det bara att ta fram extranyckeln, men då kan jag meddela att den ligger på botten av Stockholm Ström. En ny kostar 3500 kronor. Suck.

Tur att jag har

  • Falck försäkring. De skrattade gott åt blondinen utan nyckel med plåtskador
  • Instruktörspass på NMT på kvällarna så jag får ny härlig energi och skingra tankarna
  • en tävling i helgen. För den kommer verkligen att kännas som semester efter denna tunga arbetsvecka med extra allt.
  • Folk omkring mig som tycker att mina insatser är underhållande
  • Humor så jag kan skratta åt eländet