…och det var att langa en Powerade, gel och en booster till Robert som skulle in på sub3 på maran. Jag tar mitt supportande på fullt allvar och hejade som besatt på alla med energin krampaktigt i mina händer. En extra booster låg i fickan och jag hade till och med övat på att springa och langa i riktigt snabb fart. Här skulle ingenting gå fel!

Det var bara det att jag missade löparen som jag skulle langa till

Här är jag i krampaktig pose. Bakom mig i bild (röd tröja) springer Diana :)  Foto: privat

Här är jag i krampaktig pose. Bakom mig i bild (röd tröja) springer Diana 🙂 Foto: privat

Så efter 3,5 timmars krampaktigt hållande i energin släppte jag till slut flaskan och lät mina dyblöta skidhandskar och kalla händer att slappna av något. Kände mig lite misslyckad att jag missat min uppgift. Inget ont i det. Jag hade ju hunnit med en miljarrrrd andra saker under Stockholm Marathon. Som till exempel:

  • Langa gel till Kim som persade och nådde sitt mål under 3:45 med råge
  • Hann hälsa på min adept Kerstin som även hon pressade och med 17 sekunder till godo kom under 4h!
  • Pratade med bloggläsare Niclas som tackade för hälsporretipsen
  • Lära mig att kaffemaskinen uppe vid Hemköp har specialmuggar som snurrar
  • Bli upphånglad av Johan Steene, Camilla Ringström och Viktor Vinterglöd från Glädjeknuff som jag egentligen skulle ha kutat med! Vilka värmande kramar och pepp jag fick av dem vid sidan
  • Fick ge Kalle två traditionsenliga kramar
  • Heja, peppa, krama och skoja med resten av LöparSverige – både de jag känner och inte känner (Jan-Erik var farthållare men tog en rusch för att hinna värma sig med en kram)
  • Jag masserade två löpare som hade kramp
  • Jag ropade mig hes och hoppas att peppen och hejandet gjorde så att några orkade lite lite till.

Kall, blöt och rätt slut kom jag hem och tog en varm dusch. Energin och orken var som borta och jag låg på golvet länge för att återhämta mig. Precis som om jag själv sprungit loppet. En skön känsla att hjälpa till och samtidigt lite tomhet. Att jag missade min uppgift som energilangare gjorde tydligen inget för Robert sprang in på 2:59:21 och hade backup av hängivna vänner efter banan.

Grattis alla ni som sprang maran och stort pepp till alla supportrar som valde att heja på!