löparsnack

 

Jag får ofta höra att jag är extrem som lägger 8-10 timmar på träning eller fysisk aktivitet i vecka. Men vem är det egentligen som bestämmer vad som är extremt och vad som är normalt? Är det mer normalt att titta på TV 8-10 timmar i veckan? Förmodligen, men inte bättre. Jag tror att det till och med är hälsofarligare. Vill du höra hela avsnittet om coachning i podden Löparsnack hittar du det här.

 

fejjan

 

Detta lades ut via Löparsnacks facebooksida och statistiken i kommentarerna är ju skrämmande. Kolla hur mycket folk sitter och glor på TV! 18 timmar* i veckan tycker jag är extremt!

Kanske balans är att eftersträva även här. De som sitter still mycket och glor på tv kanske kan byta 3 timmar per vecka till träning, så lovar jag att ta några av mina vilopauser i soffan.

 

*) ej källkollat