Tortyr del 1 – hunger

Igår när jag körde NMT löppass (som för övrigt var superkul och tog bort min sprängande huvudvärk!) hade jag ätit för lite mellis. Under passet tänkte jag inte så mycket på det, är ju van att ta av energi som finns under mina ultralopp. Men så sprang vi förbi ett kiloniområde där de grillade. Genast började magen kurra och snålvattnet rinna! Det tog säkert 10 minuter innan jag kunde tänka på annat än mat. Som tur är kunde löparna kuta upp och ner i Maskinbacken i Lill Jansskogen under tiden. Väl hemma öste jag på med detta…

Foto: privat

Foto: privat

Middag i djup tallrik: Massor av färsk svensk spenat, ½ avokado, cocktailtomater, kokt broccoli och fänkål, glasnudlar med sesamolja, äggplanta och cocktailtomater grillade i ugn med olja och salt och en stor kycklingfilé. Yummie.

Tortyr del 2 – Löplockelse

Just idag är det perfekt springa-i-skogen-väder i Stockholm. När jag åker tunnelbana till jobbet ute i IT-meckat Kista kommer man upp ur tunnlarna och kikar rätt ut i Ursviksspåren. Lockande, pockande och längtansfulla stigar och skogsvägar. Löplängtan att kuta långsamt och länge in och ut ur dungarna sög tag med sin fulla kraft i min mage. Ikväll blir det asfaltstransport till Zinken i alla fall. Sedan ytterligare härligt löpskoleboost med NMT.