”Vi ses vid ingången där Burger King ligger”

Jag och Anna Grundahl (Sveriges ultradrottning, EM 4:a på 24-timmars, Nordiskt officiellt rekord på 229.890 m) skulle luncha. Vi hade bestämt att ses vid Burger King. Eftersom jag aldrig äter på hamburgerkedjorna (jo, på Årets Sista Långpass) så fick jag fråga mig fram. Eftersom Anna inte heller äter på hamburgerkedjorna hade hon alltså passerat MAX i 3 veckors tid och trott att det var Burger King. Vi hittade till slut varandra och gick till Blueberry och åt lunch. Vi är båda måna om att få i oss bra näring för att orka med jobb, träning, vila och fritid. För dig som inte är intresserad av att laga mat är det ett bra ställe att välja för att äta lunch, då har någon annan tänkt åt dig och din kropp blir glad.

Blueberry

Val av lunchmat

Jag äter nästan alltid matlåda. Då vet jag att jag får i mig den näring jag vill ha och behöver. Jag äter inte så mycket processad mat, eller mat med smakförhöjande ämnen. Om jag ska äta ute enstaka gånger väljer jag bra mat och bryr mig inte om priset. Blueberry är lite dyrare men salladen jag åt med massor av grönsaker, mandelstekt kyckling, dressing på rödbeta, goda oljor och mättande linser landade mjukt och vackert i min mage. Precis sådana saker jag vill fylla mina celler och min Evighetsmaskin med inför Esbo 24 timmars på lördag.

 

Har du något favoritställe som gör mat precis som du gillar den?