Jag måhända vara en tuff jävel i spöregn när jag får ha löparskor på mig. Men när det gäller att sitta upp på cykeln blir jag lite mesigare. Framförallt för att jag inte hanterar hojen när det är blött och halt. Tur för mig att dagens ”lopp” går inomhus!

Här är Petra, Krutgubben och jag under ett tretimmarspass i våras. Foto: privat

Här är Petra, Krutgubben och jag under ett tretimmarspass i våras. Foto: privat

Stockholm Velothon med samma banprofil som proffsen. Vi cyklar. 182,1km på Sub 6tim
Start och mål för Velothon Stockholm kommer vara vid Gärdet. Starten går via vackra Strandvägen, Slottet, genom Slussen och ut genom Södermalm och Nacka. Turen går sedan genom Södertörn mot Nynäshamn och tillbaka. In mot Stockholm går banan över Liljeholmsbron, Söder Mälarstrand och vidare mot Slussen. Därefter över Skeppsbron, via Slottet och Strömbron. Sedan svänger cyklisterna höger mot Nybrokajen och upp på Strandvägen. Sista biten går förbi Kaknästornet innan deltagarna når Norra Gärdet. 

Dom 25 första som anmäler sig har garanterad plats. check!
För deltagande krävs valfritt bidrag till Musikhjälpen. check!
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/fysikhjalpen

Musik á la Krutgubben. Jippie! Han är världsklass Krutgubben när det kommer till musik, underhållning och hålla folk i fysisk aktivitet länge! Så driver han i och för sig Actic i Kista – Världsrekordgymet!

Världens bästa Krutgubbe, Joakim Petterson på Actic i Kista. Foto: privat

Världens bästa Krutgubbe, Joakim Petterson på Actic i Kista. Foto: privat