>killar ska alltid skryta om sina skador!

40-årig manlig kund: Näe, de här skorna är för tunna och kalla.

25-årig manlig expedit: Tro mig, du blir varm.

Kund: Vänta tills du är 40 och har skadat dig.

Expedit: Jag har opererats för diskbråck TVÅ gånger.

Kund: Jag har fått en fyrhjuling över mig och skadade ryggen på en tennismatch, har också opererat mig för diskbråck.

Expedit: Mitt diskbråck kommer också från tennis. Vart opererade du dig?

Medan de diskuterade kliniker stod jag och tittade på löparstrumpor. När den 40-årige mannen fått avsluta med ”Det är farligt med tennis” och lämnat de för tunna skorna och gett sig iväg blev det min tur.

MarathonMia: Jag har kutat 216 mil i år och är fortfarande skadefri – vilka strumpor ska jag välja?

När jag sedan gick till kassan och skulle betala slängde jag med en tennisboll och blinkade till expediten ”Jag gillar farliga sporter”. Han behöver ju inte veta att jag ska hem och mjuka upp min totalt stenhårda högerskinka så att jag slipper halta imorgon. >Hört i sportaffären...