Först mina vanliga rehabövningar, sedan lite tyngre övningar. Foto: Hans Berggren

Först mina vanliga rehabövningar, sedan lite tyngre övningar. Foto: Hans Berggren

Mycket handlar om timing här i livet. Att skapa nya bra vanor kräver att man är öppen och villig till förändring, annars blir det inget. Jag har blivit superinspirerad av att träna lite tyngre styrketräning sedan jag såg hur stark Petra Månström blivit av sitt gymande. Så igår när jag sent tog mig till Mornington Healthclub för min dos rehab körde jag några övningar riktigt tungt för att se hur jag grejade det. Jag tänker smyga in detta de kommande fem passen för att upprätthålla motivationen.

Samtidigt blev Petra inspirerad av mina frukostar på Fuerteventura och messade från affären igår ”Här står jag och handlar mandelmjölk, blåbär och pumpakärnor” – jo för cocosolja och chiafrön hade hon redan hemma. Jag har utmanat henne att köra fem dagar till med bra frukost – så får vi se vem som håller sina goda/roliga/nyttiga/starka vanor längst.