>En liten idé poppade upp i min skalle när jag läste om att Fialotta hade intagit hela Söder. Varje lunch sprang hon nya gator och erövrade nya områden. Till sist hade hon ringat in hela Söder och kröntes till Queen of Södermalm– vackert! Galenpannan Bernt ville inte vara sämre och tog hela skiten på en dag, det blev drygt 10 mil tror jag.

Gillar Fialottas idé. Gillar att vara galen som Bernt. Så nu mina vänner….

Dags att erövra Kungsholmen!

>Kungen av Kungsan eller Queen of Södermalm?

Bernt och jag tänkte börja med att ringa in ön genom att springa runt den. Sedan delar vi in Kungsholmen i 4 delar och avverkar alla gator i fyrkanten åt gången. Vi betar av, kör sightseeing, lägger gatorna till våra domäner. Vi erövrar Kungsholmen. Titlar som lockar är Kungen eller Drottningen av Kungsholmen.

Lördagen den 13 februari på morgonen sätter vi igång. Det kommer finnas möjlighet att springa med delar eller hela äventyret. Följ uppdateringar om eventet på bloggen.

Du hänger väl med?