>Eller nykter inplastad?

Igår körde vi allmän styrketräning på IF Linnéa, det blev ett grymt socialt pass med mycket skratt och massor av tips inför morgondagens terränglöpning. Men – det handlar ju bara om 10k. Det är inte det rätta loppet för att persa på milen – utan mer ett äventyr.

Vi är nu 4 tjejer från klubben som ställer upp.

Jag skojade om att jag skulle rulla in mig i Gladpack… och skämta om sånt ska man tydligen inte. För idag har jag grym träningsvärk i rygg, mage och höfter (eller snarare ridbyxlåren) så det känns som jag är inlindad i just Gladpack.

Full i Gladpack var nog mer en felsägning för mig, för festandet lyser med sin frånvaro. Inte särskilt mycket vindrickande eller ett ynka glas champagne på… ett tag. Jag pratade precis med en kollega från London som varit ute och partajat igår och kände sig helt väck idag – när gjorde jag det senast? Ingenting jag längtar efter, men ett glas rött eller två blir det allt på lördag efter loppet!

Nu ska jag ut och köra backintervaller med Sussie!